Daniela Filipaș, candidat al PMP la Primăria Seini: „În ultimii 20 de ani am ales Seiniul să-mi fie casă, atât pentru mine cât și pentru familia mea”

Daniela Filipaș, candidat al PMP la Primăria Seini: „În ultimii 20 de ani am ales Seiniul să-mi fie casă, atât pentru mine cât și pentru familia mea”

Daniela Filipaș, candidat al PMP la Primăria Seini: Sunt de profesie inginer chimist, iar în prezent coordonez activitatea la Agenția din Seini, a SC VITAL SA. În ultimii 20 de ani am ales Seiniul să-mi fie casă, atât pentru mine cât și pentru familia mea. Bazele educației școlare ale fiului nostru, au fost puse de cadrele didactice seinene, fapt care s-a dovedit în timp că a fost cea mai potrivită alegere.

Una din misiunile mele și a colegilor mei de partid este ca, prin fapte constructive să restabilim încrederea cetățenilor în instituțiile statului, să reabilităm credibilitatea întregului aparat administrativ.

Un primar este obligat să reprezinte interesele constituente ale societății, fără divizarea „ai noștri și ai voștri”, fără discriminare în baza vreunui criteriu, fără segregație electorală. Vă pot garanta sprijinul meu necondiționat și faptul că voi valorifica toate experiențele și toate resursele care le am la dispoziție, pentru a construi și a consolida politici menite să accelereze dezvoltarea economico-socială a orașului nostru.

Trebuie să facem schimbări dacă ne dorim prosperitate pe toate planurile, dacă vrem să avem conștiința împăcată că toate acțiunile au fost făcute sub stindardele CORECTITUDINII și TRANSPARENȚEI.

Oamenii dau valoare unei comunități, iar aceștia trebuie să se poată implica în deciziile privitoare la viitorul urbei, LIBERTATEA DE EXPRIMARE DĂ SENS DEMOCRAȚIEI!

(P)

Loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.