Daniela Onița Ivașcu: 3 ani pentru finalizarea lucrărilor la o grădinița cu 3 săli de grupă din Sighetu Marmației!

La 3 ani de zile de la finalizarea construirii Grădiniței cu program normal cu trei săli de grupă din Sighet, strada Bogdan Vodă, în sfârșit au început lucrările de împrejmuire, sistematizare pe verticală ,asigurare utilități și dotări care urmează a fi finalizate până în 31.12.2023.
Construcția grădiniței a început în 23.09.2019 și a fost finalizată în 23.09.2020 , prin POR și a făcut parte dintr-un proiect în parteneriat cu Ministerul Educației ce viza modernizarea bazelor școlare pentru un sistem educațional performant.

„În anul 2021, Ministerul Educației a trimis la Sighet , inclusiv mobilierul pentru dotarea sălilor de grupă.Obligația Autorității Locale era aceea de a realiza lucrările de împrejmuire, sistematizare pe verticală, asigurarea utilități și dotări, costurile acestora urmând a fi suportate din Bugetul Local. Mai exact pe Fonduri Europene, Sighetul a beneficiat de construirea unei grădinițe noi ,inclusiv dotată cu mobilier , într-un singur an , iar lucrările necesare funcționării efective, au așteptat 3 ani până să fie demarate, cu toate că din bugetul local au fost alocate resurse financiare, și numai după ce costul lucrării a fost majorat la suma de 413.690,90 lei au început lucrările. Mai bine mai târziu decât niciodată” că despre managementul și a acestui proiect”, a cocluzionat viceprimarul ora;ului Sighetu Maramației, Daniela Onița Ivașcu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.