Daniela Onița-Ivașcu, candidat PNL la Primăria Sighet: “Sighetu Marmației are o GRAVĂ problemă cu depozitarea gunoaielor”

Daniela Onița-Ivașcu, candidat PNL la Primăria Sighet: “Sighetu Marmației are o GRAVĂ problemă cu depozitarea gunoaielor”

Sighetu-Marmației se confruntă cu o problemă majoră în ceea ce privește depozitarea gunoaiele  deoarece, la nivel de localitate ,nu există o groapă de gunoi. Cea temporară a fost închisă recent  printr-o decizie a instanței, urmând ca în cel mai scurt timp zona să fie ecologizată.

Prezența ministrului  Mediului, Apelor și Pădurilor a reprezentat un moment oportun pentru sigheteni în găsirea unor soluții viabile, în rezolvarea acestei probleme.

Daniela Onița-Ivașcu, candidat PNL la Primăria Sighet : “Ne-am bucurat astăzi de prezența în Sighetu Marmației a domnului ministru al Mediului, Apelor și Pădurilor, Costel Alexe. Vizita în Sighetu Marmației a debutat cu o întâlnire a domnului Costel Alexe cu Organizația PNL Sighetu Marmației unde am discutat despre problemele pe care le avem în orașul nostru în acest domeniu de activitate.

Ne-am deplasat apoi la groapa de gunoi temporară din Sighetu Marmației. Deoarece Curtea de Apel Cluj a dispus închiderea gropii de gunoi temporare din Sighet urmând ca această zonă să fie ecologizată, Sighetu Marmației are o GRAVĂ problemă cu depozitarea gunoaielor.În urma discuțiilor avute cu domnul Costel Alexe, se vor căuta urgent soluții pentru ca Sighetu Marmației să nu rămână cu gunoaiele pe stradă sau ca sighetenii să fie nevoiți să plătească gunoiul mai mult ca să fie transportat în alte orașe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.