Daniela Onița-Ivașcu la Școala Brătianu: „O rugăciune, o lumânare și un gând de adâncă recunoștință pentru cei care și-au jertfit viața pentru un crez”

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc, în Sighetu Marmației, Școala Memorială ”Gheorghe I. Brătianu”, eveniment cu o tradiție de peste un deceniu, prin care liberalii își arată respectul față de toți martirii care și-au dat viața pentru o Românie liberă de comunism.
În cadrul evenimentului, participanții la Școala Memorială ”Gheorghe I. Brătianu au făcut inclusiv o vizită la Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței din Sighetu Marmației, un loc emblematic pentru istoria noastră, după care au participat mai multe seminarii. Invitați speciali au fost deputatul Robert Sighiartău, Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, președintele TNL Mara Mareș și Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș.
Pentru că istoria nu trebuie uitată, Daniela Onița-Ivașcu, președintele PNL Sighet și candidatul PNL la Primăria Sighetu Marmației, a enunțat cât de importante sunt „o rugăciune, o lumânare și un gând de adâncă recunoștință pentru cei care și-au jertfit viața pentru un crez”.
„Alături de Adrian Oros, ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, și Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș, tinerii liberali din intreaga taŕa prezenți la Sighet au încheiat a XII-a ediție a Școlii Politice “Gheorghe I. Brătianu” prin omagierea celor care au luptat pentru dreptate și democrație. Sunt convinsă de faptul că tinerii liberali din întreaga tară prezenți la Sighet au avut parte de o adevarată lectie de istorie dar și de viață în aceste zile. Felicitări TNL Maramureș si TNL Sighet pentru implicare în organizarea evenimentului, m-am simtit minunat în mijlocul vostru!”, a declarat Daniela Onița-Ivașcu.
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.