De 1 an, peste UN MILION de mașini au trecut peste ”Podul lui Morar”!

Podul ce leagă orașul Ulmeni  de Mireşu Mare, mai precis Ţara Codrului şi Ţara Chioarului, a fost finalizat anul trecut , inaugurarea oficială a fost în data de 1 octombrie 2022, cu ocazia sărbătorii „Toamna Someşană”. Podul se îmtinde pe o lungime de 100 m, lățime 14 m, nu are limită privind greutatea și poată numele, așa cum îl știe toată lumea, ”Podul lui Morar”.

„Visul nostru, în special al locuitorilor din Ulmeni și localitățile limitrofe s-a împlinit în urmă cu un an, atunci când, în prezența tuturor celor care au venit să se bucure alături de noi am inaugurat Podul peste Someș de la Ulmeni. A fost o zi istorică pentru că am atins un deziderat pe care mulți îl credeau nerealizabil. Eu, însă, am crezut cu fiecare fibră în această reușită și nu am abandonat nicio clipă proiectul meu. Am crezut, am luptat, am insistat și AM REUȘIT!

Astăzi, miile de oameni care foloseau bacul pentru a trece Someșul fac asta peste un pod cu care ne mândrim! Zilnic, peste podul de la Ulmeni trec 3.000 – 4.000 de mașini și numărul lor pare să crească continuu. Prin acest proiect îndeplinit am arătat că, de fiecare dată, MĂ ȚIN DE CUVÂNT! Și sunt convins că, peste ani și ani, Podul peste Someș de la Ulmeni se va numi tot ”Podul lui Morar”, însă vreau să știți că n-aș fi reușit fără voi, toți cei care mi-ați fost aproape în acești ani și m-ați încurajat să îmi urmez visul. Pentru că visul meu a fost și visul vostru, iar azi aniversăm 1 an de când Podul peste Someș de la Ulmeni este ales de tot mai mulți participanți la trafic!

Mulțumesc celor care au crezut în mine, celor care mi-au fost aproape, dar în special vă mulțumesc vouă, tuturor celor care folosiți acest pod pentru a vă face viața mai ușoară! Să aniversăm cu aceeași bucurie și peste 50 de ani!”, a transmis primarul orașului Ulmeni, Lucian Morar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.