De 8 martie polițiștii își îndreaptă gândurile spre doamne și domnișoare. Ce mesaj au transmis aceștia cu această ocazie?

”Femeia este un mister divin

un amestec subtil de delicatețe și putere,

o comoară de descoperit în fiecare zi”

Nichita Stănescu

 

Astăzi este despre acea persoană specială din viața noastră, care a rămas necondiționat lângă noi, indiferent de împrejurare. Este despre acea persoană care ne vine prima dată în minte când avem o problemă sau când avem o bucurie pe care dorim să o împărtășim.  Ea se numește mamă, soție, bunică, iubită, colegă…

Polițiștii maramureșeni și-au însușit semnificația zilei și au desfășurat „activități” în consecință. Astfel, ziua de azi a fost colorată cu zâmbete, gânduri de recunoștință și apreciere pentru femeile maramureșene.

Inspectorul șef, comisar șef de poliție Constantin Ilea, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Rutier și Biroului Rutier au oferit flori băimărencelor.

         Flori, zâmbete, respect şi preţuire au fost dăruite și la Sighetu Marmaţiei și Șomcuta Mare – atât pentru femeile care conduceau autoturisme cât şi pentru cele care s-au deplasat în calitate de pieton.

         Pentru că valorifică citatul de mai sus, polițiștii au ales ca în această zi cu semnificație specială, să își arate recunoștința față de femeile maramureșene.

Polițiștii I.P.J. Maramureș transmit maramureșencelor o primăvară frumoasă și mulțumesc tuturor doamnelor și domnișoarelor pentru ajutorul pe care îl acordă în a crea o societate  sigură, care să le oglindească frumusețea.                                  

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.