De ce este bine să torni ulei în chiuvetă atunci când pleci de acasă o perioadă mai îndelungată. Trucul genial pe care toţi ar trebui să-l cunoaştem

Vi s-a întâmplat să fiţi plecaţi de acasă o perioadă mai îndelungată iar atunci când reveniţi să fiţi întâmpinaţi de un miros greu în casă? Uneori, acesta este rezultatul neaerisirii spaţiului, alteori de vină este… apa stătută.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum: Vara în luna martie

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Chiuvetele sunt prevăzute cu conducte curbate, astfel că este foarte uşor ca apa să staţioneze în coturile conductelor mai mult timp. Când folosim regulat chiuveta, apa circulă, deci nu se poate acumula în coturi.

După câteva zile în care chiuveta nu este folosită, microorganismele din țevi, responsabile de mirosul urât, nu mai pot fi evacuate. La fel eventualele resturi de mâncare. Toate acestea se dezintegrează şi staţionează împrăştiind în încăpere un miros greu.

Există, însă, un truc imbatabil care previne mirosul de apă stătută. Înainte de a pleca în concediu, toarnă un pahar de ulei în scurgere. Lichidul gras se va amesteca cu apa și o va împiedica să devină o sursă de miros neplăcut.

Cum scapi de mirosul specific al coşului de gunoi

Locul în care depozităm gunoiul nu este nici el cel mai plăcut mirositor. Coșul de gunoi împrumută rapid mirosul conţinutului şi, de obicei, nu-l mai poţi scoate. În niciun caz spălarea coşului, oricât de bune ar fi produsele de curăţare, nu este o soluţie.

Coaja de lămâie va masca toate „aromele” și va preveni apariția lor. Coaja citricelor poate fi pusă într-un coş gol sau într-unul care are deja gunoi. Trucul va funcționa atât în ​​primul, cât și în al doilea caz. Mirosul fructului este atât de puternic încât va contracara restul mirosurilor.

Şi un alt truc care previne mirosul urât emanat de coşu de gunoi este acesta: de fiecare dat când schimbi sacul de gunoi, pune pe fundul coșului o dischetă de bumbac înmuiată în ulei esențial.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.