De ce este mai benefic să călătorești cu un autocar în străinătate, decât cu avionul? Iată 3 motive ce îți vor lărgi opțiunile de transport în următoarea ta excursie

De ce este mai benefic să călătorești cu un autocar în străinătate, decât cu avionul? Iată 3 motive ce îți vor lărgi opțiunile de transport în următoarea ta excursie

Cu toții îndrăgim călătoritul! Beneficiem de avantajul unor timpuri, ce acum două decenii nu se arătau atât de permisive, având acces la traficul liber și nenumărate soluții de transport. Fie că asociem sentimentul excursilor ca având un scop terapeutic, ori trebuie să ne deplasăm datorită locului de muncă, plecatul în străinătate cu siguranță, cuprinde nenumărate beneficii, atât psihice, cât și culturale.

Nu zilnic ai ocazia să interacționezi atât de îndeaproape cu o nouă civilizație, să poți asista la obiceiurile de zi cu zi ale altor culturi, să te poți plimba nestingherit prin alte capitale. Cu siguranță că, această epoca liberală de care astăzi avem parte a adus cu sine nenumărate beneficii.

Dar, te-ai gândit vreodată că poți alege să scutești taxele de avion, apelând la călătoritul cu autocarul? Iată 3 motive ce îți vor lărgii opțiunile de transport în următoarea ta excursie

Costul redus

Într-adevăr, diferența de preț dintre un zbor dus-întors într-o capitală europeană, și cea de a alege să călătorești cu autocarul, este una considerabilă, ce nu merită să fie neglijată. Luate din timp, și biletele de avion se pot arăta ceva mai permisive la preț față de momentul când le poți achiziționa cu puțin timp înaintea plecării. Dar, pe lângă costul biletului de avion, se mai adaugă, în cumpărarea acestuia, și costul bagajului de cală, plus alte taxe adiționale de aeroport. Iar pe lângă toate acestea, te poți trezi având neșansa de a afla că zborul tău a fost amânat, sau chiar mai rău de atât, anulat, iar în acest caz, nu toate companiile aeriene acceptă să returneze integral suma de bani celui care a achiziționat biletele, dacă acesta nu a cumpărat, la prețul biletului, și o asigurare de zbor în plus.

Așadar, dacă vrei să te asiguri că poți scuti o sumă considerabilă de bani și vrei să știi că vei pleca cu siguranță la ora stabilită, poți începe să reconsideri varianta de a merge cu avionul, și te poți orienta spre cea de a alege autocarul.

Posibilitatea de a vedea multiple orașe în drumul spre destinația finală

Pe lângă timpul pe care îl ai la dispoziție cât ești în autocar, de care poți alege să beneficiezi pentru a citi, a asculta muzică, a dormi, sau doar a te relaxa privind melancolic pe geam, posibilitatea de a vedea multiple orașe prin care trece autocarul, în drumul spre destinația finală, este o șansă unică!

Nu mai este nevoie să îți iei bilete separate de avion dacă dorești să vizitezi Budapesta, în cazul în care, spre exemplu, ai pleca din Arad spre San Sebastian din Spania. Poți beneficia, prin transportul de persoane din România în Spania, regăsit pe site-ul celor de la Tabitatour.ro, de această opțiune, și încă de multe altele!

Îmbogățirea culturală vine la pachet și cu o îmbogățire spirituală!

Posibilitatea de a-ți lua bagaje mari la tine

Spre deosebire de taxele extrem de mari ce se aplică bagajelor de cală ce depășesc 10 kg, atunci când călătorești cu autocarul, poți lua orice bagaj voluminos la tine, fără să fii supus unor costuri atât de crescute.

Acum, te poți bucura de rochiile preferate și de perechiile de încălțări dorite, fără să-ți mai faci griji că ar putea să nu-ți încapă în bagajul de 20 de kg de la cală.

Călătoritul înseamnă dezvoltare. Alege să investești în călătoriile tale cu fiecare ocazie!

Surse foto: pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.