De ce fac persoanele sănătoase forme grave de Covid. Expert: ”Tratamentul nu are efect în cazul celor care…”

Forme grave de Covid și deces la pacienți aparent sănătoși. De ce se întâmplă acest lucru? Expertul în sănătate publică, Ioana Stăncel, a explicat la Digi24 că există mai multe motive care conduc la agravarea bolii. Redăm, mai jos, declarația sa:

”Sunt trei situații pentru care adulții aparent sănătoși fac forme grave de coronavirus și mor. În primul rând, virusul se manifestă în furtuna antinflamatorie, care duce a manifestările violente care nu mai răspund la tratament.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Sau, oamenii ajung prea târziu la spital, iar schemele terapeutice nu mai sunt eficiente. Chiar dacă se aplică tot ce este eficient ca tratament în această boală, persoana nu răspunde.

ATP Motors ofera clientilor o promotie montaj anvelope de iarna

Forme grave de Covid, cauze

În al doilea rând, trebuie avut în vedere că în cazul unei mari părți a adulților aparent sănătoși, supravegherea stării de sănătate privind bolile cronice nu e cea mai bună. Avem adulți aparent sănătoși, care, în realitate, au afecțiuni cardio-vasculare, diabet, boli supraponderale.

Chiar dacă nu sunt diagnosticate, aceste afecțiuni există și, pe acest teren, infecția are alte forme de manifestare, astfel că pacientul răspunde mult mai greu la tratament.

Apoi, mai sunt adulții sănătoși care cred că nu li se poate întâmpla nimic, cei care tratează cu indiferență manifestările sau le pun pe seama altor afecțiuni și ajung prea târziu la tratament.”

Sursa: doctorulzilei.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.