De ce nu trebuie să ţii pepenele în frigider. Toţi procedează greşit

În magazine și piețe, vedetele sunt delicioșii pepeni verzi. Cu toții ne dorim să servim o felie dintr-un pepene răcoros, într-o zi de vară. Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că pepenele verde este cel mai delicios atunci când este rece. Multe persoane aleg să țină pepenele în frigider, mai ales pentru că în zilele toride de vară oricine își dorește o gustare rece, dar iată că specialiștii trag un seman de alarmă.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

  AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Cum trebuie depozitat corect pepenele verde

Păstrarea pepenilor la rece este o practică foarte comună peste tot. Și, de asemenea, nu negăm faptul că pepenele rece în zilele toride de vară are un gust nemaipomenit. Dar acest lucru ar putea reduce coeficientul de nutriție. Cel puțin așa spune un studiu realizat de USDA, publicat în Journal of Agricultural and Food Chemistry, care a constatat că pepenii verzi păstrați la temperatura camerei oferă mai mulți nutrienți decât cei refrigerați sau proaspăt culesi.

Ei explică că pepenele verde continuă să producă niște nutrienți chiar și după ce este cules. Refrigerarea fructelor încetinește întregul proces. De fapt, la temperatura frigorifică, aceștia ar putea începe să se descompună într-o săptămână, în timp ce gradul de rezistență obișnuit a unui pepene verde este de 14 până la 21 de zile.

Ce beneficii are pepenele verde

Prin urmare, pepenii verzi trebuie cumpărați și consumați imediat. Fructul este bogat în mulți nutrienți precum vitaminele A și C, beta-caroten, licopen, fier, zinc și multe alte minerale.

Datorită conținutului bogat în vitamine și minerale dieta cu pepene verde reprezintă o adevărată sursă de sănătate.

Conținutul mare de apă îl recomandă ca diuretic pentru tratamentul rinichilor și aparatului urinar. Bogat în vitamine, minerale și antioxidanți foarte puternici, pepenele ne hidratează și ne purifică organismul, ameliorează sau chiar tratează diverse afecțiuni. Vitamina A împreună cu vitamina C și E contribuie la un aspect sănătos al pielii și al părului.

S-a dovedit științific că persoanele care consumă în mod frecvent pepene verde sunt mai protejate împotriva cancerului. Dar nu doar pulpa pepenelui roșu este utilă organismului, ci și semințele acestuia. Acestea sunt pline de nutrienți valoroși și pot fi consumate atât crude, direct din pepene, dar și uscate sau coapte, adăugate în salate și alte preparate.

SURSA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.