De ce ofera cazinourile online rotiri gratis?

Cel mai probabil ai mai auzit pana in acest moment de rotirile gratuite acordate de cazinourile online. Insa de ce fac operatorii acest lucru si care este scopul final? In acest articol vom analiza acest aspect si ce posibile avantaje aduc cazinoului care ofera un astfel de bonus.

Ce sunt rotirile gratuite?

Rotirile gratuite sau FreeSpins (cum mai sunt denumite la anumiti operatori) sunt o forma de bonus acordata de operatorii de jocuri de noroc online jucatorilor. Cu aceste rotiri gratuite poti juca diferite sloturi video fara a fi nevoit sa depui bani extra din propriul buzunar. Aceste rotiri gratuite fara depunere sunt oferite fie ca parte a unui bonus de bun venit, bonus fara depunere, fie sunt acordate la depuneri ulterioare sau promotii diverse.

Cu aceste rotiri gratuite poti juca diferite sloturi de cazino si poti castiga si retrage bani reali daca indeplinesti conditiile de rulaj atasate. Insa pot exista cazuri cand rotirile gratuite acordate extra la un bonus pot sa nu aiba conditii de rulaj, asadar toate castigurile care sunt generate de acestea pot fi retrase de indata.

De ce ofera cazinourile astfel de rotiri?

Esti curios de ce cazinourile online ofera astfel de bonusuri pentru jucatori? Hai sa analizam cateva aspecte.

Atragerea de jucatori noi

In primul rand, atunci cand cand un operator de jocuri de noroc online ofera si rotiri gratuite extra, pe langa alt bonus (cum ar fi bonusul procentual la depunere), jucatorii sunt mult mai atrasi sa depuna bani, deoarece sansele de a genera castiguri cresc destul de mult.

Daca un anumit cazino online ofera rotiri gratuite fara depunere, jucatorii sunt extrem de tentati sa-si deschida un cont pe acea platforma, deoarece riscul financiar este zero. Acestia pot incerca jocul sau jocurile la care sunt valabile rotirile gratuite si pot testa platforma cazinoului fara a-si pune in pericol bugetul propriu. Unde mai pui faptul ca poti castiga bani reali din nimic?

Bine, aici sunt mai multe aspecte de luat in considerare. De cele mai multe ori, cazinourile online care ofera rotiri gratuite impun anumite conditii. E posibil ca valoarea castigului maxim sa fie setata la o anumita valoare, iar de exemplu daca castigul maxim pe care il poti retrage este de 100 de RON, iar tu ai generat cu acele rotiri gratuite 300 de RON, cei 200 de RON extra vor fi automat anulati.

Popularizarea sloturilor noi

Pentru a oferi diversitate atat jucatorilor noi care-si deschid un cont pe platformele online ale cazinourilor sau jucatorilor deja inregistrati, operatorii ofera rotiri gratuite la anumite sloturi noi introduse pe site. In momentul in care un cazino introduce un joc nou de la un anumit provider, acesta poate acorda rotiri gratuite utilizatorilor pentru a-i face sa testeze jocul si pentru a creste popularitatea acestuia pe platforma.

Daca jucatorii sunt multumiti de sloturile noi dupa testarea acestora in mod complet gratuit, acestia pot fi tentati sa depuna bani reali pentru a juca.

Fidelizarea jucatorilor

Un alt motiv important pentru care cazinourile online acorda rotiri gratuite utilizatorilor este pentru a-i fideliza pe acestia. Cu cat un operator de jocuri de noroc online ofera mai multe avantaje jucatorilor, cu atat acestia sunt mai tentati sa ramana activi pe platforma si sa depuna bani reali pentru a-i juca.

Prin acordarea de rotiri gratuite de catre cazino, jucatorii pot considera ca sunt apreciati de operator pentru activitatea pe care au desfasurat-o pe platforma online.

Fidelizarea jucatorilor poate fi considerata si ca o strategie de marketing, deoarece acest tip de bonus contribuie la activitatea intensa a jucatorilor pe platforma si la promvoarea platformei online in randul potentialilor noi clienti.

Concurenta

Probabil ai observat ca pe piata jocurilor de noroc din Romania au inceput sa apara din ce in ce mai multe cazinouri online. In acest moment, sunt peste 40 de operatori de jocuri de noroc care functioneaza online. Astfel ca acestia sunt nevoiti sa ofere bonusuri si promotii diverse, unele mai atractive decat celelalte pentru a atrage jucatori noi pe platforma si pentru a-i mentine pe cei existenti.

Prin acordarea de rotiri gratuite jucatorilor noi, cazinourile online spera sa atraga jucatori de la alte cazinouri online si sa-i faca pe acestia sa devina jucatori activi. De asemenea, asa cum am spus si putin mai sus, cazinourile online acorda rotiri gratuite pentru a-si recompensa jucatorii fideli si pentru a-i face sa joace in continuare pe platformele lor, fara a-si deschide un cont la un cazino concurent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.