De ce să pui un păhărel de ţuică în oala în care fierbi carnea. Trucul genial al gospodinelor. Neapărat trebuie să-l încerci şi tu!

Astăzi vă prezentăm un truc ce vă va ajuta enorm în bucătărie. Putine gospodine ştiu cât de important este să pui un păhărel de ţuică în oala în care se fierbe carnea. Nu te-ai fi gândit niciodată că vei obţine un asemenea rezultat.

Profită acum : Ofertă de nerefuzat

Ofertă de nerefuzat . Cum facem un concediu reușit cu bani puțini!

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate colturile lumii

Profită acum:Early Booking

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

De ce să pui un păhărel de ţuică în oala în care fierbi carnea. Acest truc vă ajută mai mult decât credeţi. Vei rămâne surprinsă la final.

Asstăzi vă prezentăm un truc ce vă va ajuta să fierbeţi mai repede carnea. Tot ce trebuie să faceţi este să puneţi în oală o linguriţă inoxidabilă, alături de un păhărel de ţuică sau de o linguriţă de zahăr.

Ştiu, vă veţi gândi că bucata de carne va prinde miros de ţuică. Ei bin, nu. Ţuica se va evapora înainte să apuce să-şi lase aroma în apă.

După ce carnea devine moale, este timpul să scoateţi linguriţa inoxidabilă şi să adăugaţi legumele.

De asemenea, un alt truc ce vă va ajuta să fierbeţi carnea mai repede constă în adăugarea unei linguriţe de bicarbonat de sodiu în oală, atunci când fierbe apa.

Ce se întâmplă dacă pui lapte peste carnea crudă.

Toată lumea vrea să mănânce o friptură cât mai gustoasă şi suculentă. Astfel, este nevoie de frăgezirea corectă a carnii, lucru care este foarte simplu de realizat chiar la tine acasă!

Unul dintre cele mai folosite trucuri este să pui lapte peste carnea crudă. Tot ce trebuie să faci este să laşi bucata de carne în lapte pentru cel puţin două ore, apoi să o condimentezi şi să o prepari conform reţetei dorite.

Pentru a fi siguri de succesul preparatului, trebuie să fii atent la câteva detalii importante. De exemplu, carnea trebuie să fie întotdeauna proaspătă şi deschisă la culoare. Vita este, de departe, cel mai pretenţios tip de carne. Aceasta, spun specialiştii, este aleasă în funcţie de preparatul pe care urmează să îl găteşti. Antricotul, fileul sau vrăbioara sunt ideale pentru fripturi, în timp ce pulpa este perfectă pentru tocănite sau tocat, iar rasolul asigură o ciorbă delicioasă.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.