De ce să utilizezi True HR, soluție software de pontaj și administrare personal al companiei UCMS by AROBS?

Când vine vorba despre administrarea procesului de pontare încă ne gândim la tabele ce trebuie completate de angajator și semnate de angajați. Poate părea paradoxal tocmai în acest deceniu al digitalizării. De fapt, însă, nu este deloc așa. Pentru că un software pontaj preia toate aceste sarcini și le automatizează. Astfel gestiunea lor este mai ușoară. UCMS by AROBS propune două soluții software dedicate departamentului de resurse umane și salarizare, cu funcționalități complexe ce se fot configura pentru fiecare tip de industrie în parte.

În primul rând să vorbim puțin despre UCMS by AROBS

UCMS a luat naștere în 1996, cu 24 de ani în urmă. Pornind de la o soluție software de payroll în vederea automatizării procedurii de salarizare, la scurt timp a conștientizat și nevoia acută a unui software pontaj și administrarea personalului. Domeniul resurselor umane este atât de vast, încât implică multă muncă administrativă. Iar gestionarea documentelor angajaților a devenit din ce în ce mai provocatoarea odată cu fluctuația legislativă și noi măsuri care se impun treptat, cum e, de altfel, de așteptat odată cu schimbările sociale care survin. Calitatea celor două produse, dp-Payroll și True HR i-a convins pe utilizatori. Astfel că, treptat, portofoliu de utilizatori al celor două aplicații a crescut la 500 de companii de renume național.

Cum facilitează pontajul softul True HR al companiei UCMS by AROBS?

  1. Propune o gestiune detaliată a programului angajaților

În activitatea de pontaje, erorile umane sunt adesea întâlnite. În companiile cu număr mare de angajați care lucrează pe poziții diferite, în mai multe ture pontarea corectă a fiecărui angajat poate presupune mult efort. Iar odată cu adoptarea telemuncii complexitatea administrării mixului de muncă de la sediu cu cea de acasă este si mai amplificată. True HR software pontaj este flexibil. Astfel că poți seta programele de lucru în avans, iar angajații să se ponteze ulterior. În aceeași măsură, poți aplica modificări și ulterior.

  1. Generezi rapoarte precise și corecte

True HR este un software pontaj format din toate funcționalitățile necesare pentru orice tip de companie. Astfel, pe lângă faptul că stochează toate informațiile de pontare, poate ulterior genera rapoarte, fie predefinite, fie personalizate.

  1. Gestionare fișe de pontaj multiple

Numărul de fișe de pontaj ce pot fi gestionate este nelimitat. Dimpotrivă, True HR softul de pontaj al companiei UCMS by AROBS este recomandat și companiilor care se ocupă cu externalizarea serviciilor de administrare personal și salarizare. Deoarece interfața softului este foarte prietenoasă și permite o organizare minuțioasă.

Vrei să achiziționezi softul True HR pentru o gestionare mai eficientă a pontajului? Ia legătura cu specialiștii UCMS by AROBS la office@ucms.ro sau la telefon: 0720 534 424.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.