De ce si-ar fi omorat, de fapt, Florin Buliga, sotia si cei 2 copilasi? „S-a ajuns…

Florin Mircea Buliga a oripilat o tara intreaga din cauza gestului sau necrutator. Barbatul care locuia cu familia in Brasov si-a ucis sotia si cei doi copii, luni noaptea, in timp ce acestia dormeau.

Initial, barbatul incercase sa isi puna singur capat zilelor, insa nu a reusit sa isi duca planul pana la capat, iar apoi si-a atacat familia cu cutitul.

Psihologii sunt de parere ca barbatul a avut ce mai probabil o criza psihotica.

„Un astfel de comportament manifestat din senin şi atât de violent ne poate face să credem că omul a suferit o criză psihotică. S-a ajuns aici probabil din cauza acumulării unor frustrări de-a lungul timpului, a unor probleme nerezolvate şi poate neştiute de nimeni. Sunt persoane care par perfect normale, dar pot ascunde multe probleme, poate chiar şi o depresie profundă. Sunt multe persoane care au familie, au o stabilitate financiară şi tot nu sunt fericiţi. În timp, aceste nemulţumiri se acumulează şi devin ca o bombă cu ceas. Iniţial pacientul încearcă să îşi facă singur rău, iar dacă nu reuşeşte, toată acea furie se poate îndrepta împotriva celor apropiaţi. Sunt multe cazuri studiate în psihologie când persoanele aparent normale şi-au ucis apropiaţii. În acest caz, cel mai probabil se va face o expertiză psihiatrică care va putea arăta anumite probleme“, spune psihologul Ana Maria Ruşizan pentru adevarul.ro.

Sursa: wowbiz.ro

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.