De ce tipsterii profesioniști aleg Fortuna?

Fortuna este una dintre cele mai puternice nume de case de pariuri din Europa Centrală. Aceasta este deținută de BetZone SRL și a primit drept de desfășurare a activității pe teritoriul României în anul 2015. Deși sunt apăruți relativ recent pe piața din România, cei de la Fortuna vin cu o experiență de 25 ani în spate pe piața din Europa în pariurile offline.

Prima agenție Fortuna a fost lansată în anul 1990 în Praga și a fost printre primii operatori care au deschis o casă de pariuri în Polonia, Cehia și Slovacia. Unul dintre cele mai importante aspecte ale agenției se referă la promoțiile și bonusurile pe care aceștia le oferă clienților săi la pariurile online.

Promoții disponibile

În primul rând, Fortuna are anumite promoții care sunt disponibile mereu. În fiecare zi, la agenția de pariuri fortuna vei găsi cote mărite la anumite evenimente sportive. Tot ce trebuie să faci este să fii la curent în fiecare zi cu evenimentele care beneficiază de cote mărite în acea zi. O alta promoție interesantă este multiplicatorul de cotă și aceasta constă în faptul că poți beneficia de un bonus de până la 100% la pariurile multiple.

Tipsterii profesioniști aleg Fortuna Bet deoarece aici găsesc promoția Expert. Promoția Expert include faptul că operatorii de la Fortuna fac din când în când o listă cu meciuri din diferite competiții, iar tu trebuie să alegi minim 8 meciuri pentru a beneficia de cote mărite. Dacă ai pe bilet 8-9 meciuri, atunci vei primi o cotă adăugată de 1.11, la 10-11 meciuri 1.22, iar la peste 12 meciuri ți se va adăuga o cotă de 1.33.

Beneficii importante

Fortuna Plus este un alt beneficiu important la Fortuna deoarece poți combina ofera din Fortuna Plus cu alte oferte alese de tine. Dacă adaugi mai multe evenimente pe bilet, cota aleasă de tine din Favorit Plus va fi și mai mare. Lucky Looser este o șansă foarte bună de a face un profit considerabil. Dacă joci un bilet AKO cu o cotă totală de minim 100 și minim 4 evenimente și vei avea un bilet pierzător, atunci vei primi înapoi pe cont de 5 ori valoarea mizei. De asemenea, în fiecare zi, de luni până vineri între orele 15:00 și 16:00, iar în weekend între 11:00 și 12:00, poți juca un bilet cu minim 3 evenimente pe o miză maximă de 100 RON și vei avea câștiguri mărite cu 30%.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.