De Moş Nicolae 13 elevi de liceu, olimpici naţionali,  au fost premiaţi de organizaţia PNL Sighetu Marmaţiei!

De Moş Nicolae 13 elevi de liceu, olimpici naţionali,  au fost premiaţi de organizaţia PNL Sighetu Marmaţiei!

În Sighetu Marmaţiei copiii fac performanţă, astfel 13 elevi de la liceele din oraş au fost premiaţi de organizaţia PNL Sighetu Marmaţiei , de Moş Nicolae. Elevii au adus cinste oraşului prin rezultatele deosebite obţinute la concursurile şi olimpiadele naţionale la disciplinele informatică, fizică şi limba rusă.

Activitatea a debutat ieri, 06.12.2018, la sediul PNL Sighetu Marmaţiei în prezenţa reprezentanţilor PNL , începând cu ora 17,00.

Preşeditele PNL Sighetu Marmaţiei, consilier local av. Oniţa Daniela Ivaşcu a menţionat :

“Astăzi la PNL Sighet, alături de colegii liberali am premiat lângă Bradul împodobit 13 elevi de liceu sigheteni care au obținut premii la faza națională la diverse discipline scolare.

Într-un cadru festiv, elevii ne-au povestit fiecare în parte care este cheia succesului lor. Cuvintele zilei au fost :perseverență, muncă, sacrificiu, dorința de a fi cel mai bun.

Acestor tineri valoroși, ce reprezinta generația viitoare, trebuie sa fim preocupați în a le oferi un cadru atractiv pentru ca atunci când își vor termina studiile sa se întoarcă ,acasă, în Sighetu Marmației pentru ca aici este nevoie de ei.

Felicitari tinerilor, profesorilor și părinților pentru rezultatele deosebite obținute, și mult succes!

Sunt onorată, ca împreună cu colegii liberali sigheteni, am strâns mana acestor tineri valoroși și ca am reușit sa facem în asa fel încât Moș Nicolae sa ajungă în acest an și la copiii olimpici.”

Publicată de PNL Organizatia Sighetu Marmatiei pe Joi, 6 Decembrie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.