De necrezut! Află cum a fost eliminată Minaur din play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin!

995369_1113893998653350_2237913454840612916_nDe necrezut! Află cum a fost eliminată Minaur din play-off-ul Ligii Naţionale de handbal masculin!

În ultima etapă a Ligii Naţionale de handbal masculin, două meciuri au mai avut miză, Minaur Baia Mare – Adrian Petrea Reşiţa (25-25) şi HC Vaslui – Dunărea Călăraşi (37-30). Minaur Baia Mare şi Dunărea Călăraşi erau în luptă directă pentru locul 8, iar Reşiţa şi Vaslui, „arbitri”. Federaţia Română de Handbal a programat aceste două partide la aceeaşi oră, astfel încât să nu se facă anumite jocuri de culise. Dar acestea s-au făcut, după cum susţin mai mulţi oficiali din Liga Naţională de handbal masculin. Concret, la partida HC Vaslui – Dunărea Călăraşi s-a „tras de timp” pe parcursul jocului, gen accidentări şi alte tertipuri, astfel încât aceasta să se termine mult mai târziu decât cea din Baia Mare. Astfel, în momentul în care la Minaur – Reşiţa partida se termina la egalitate, la Vaslui mai erau de joc vreo 10-11 minute! „S-a stat la 2-3 goluri distanţă la Vaslui – Călăraşi până când s-a terminat meciul la Baia Mare. Apoi s-a jucat la liber şi a bătut Vaslui ca să se închidă gura la toată lumea”, spune un conducător din handbalul românesc.

Scenariul de la final a ieşit perfect: Reşiţa şi-a apărat corect şansele cu Baia Mare, Sandu Iacob l-a învins pe Aihan Omer în duelul selecţionerilor, iar Dunărea Călăraşi s-a calificat în play-off, conform celor de la prosport.ro.

La o zi distanţă după respectivele jocuri, Aihan Omer a convocat la prima reprezentativă doi handbalişti de la Adrian Petrea Reşiţa, Florin Dospinescu şi Mihai Rohozneanu. „Drept mulţumire pentru serviciul adus o zi mai devreme”, au comentat ironic doi oficiali sub protecţia anonimatului. Un membru al Consiliului de Administraţie, Flaviu Sâsâeac, a avut şi un comentariu public pe Facebook la o poză făcută de Nicuşor Negru cu selecţionerul Aihan Omer: „Urmează o poză cu selectionerul îmbrăcat cu un tricou inscripţionat cu sigla „Thank you Reşiţa!” şi în jurul său întreg lotul echipei lui Adi Petrea selectat la echipa naţională”.

sursa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.