De necrezut! VEZI cum arată și cât de puțin costă noul model Dacia 2018

Veste imensă pentru milioane de şoferi. Una dintre cele mai cunoscute şi apreciate branduri scoate la vânzare un model nou-nouţ la preţ de chilipir, pentru toate buzunarele.

Au apărut deja primele imagini cu noua versiune de Dacia, iar fanii de abia aşteaptă anul viitor pentru a o achiziţiona.

Fanii Dacia vor fi în culmea fericirii! Noul model pregătit să intre pe piața auto, în 2018, arată trăznet și costă doar 3 500 de euro. Deși este cel mai ieftin model de Dacia de până acum, imaginea automobilului este clar superioară celorlalte modele. 

Pe de altă parte mașina ar putea ajunge și la 5 500 de euro, pe piața din Europa, datorită îmbunătățirilor care ar trebui făcute.

Potrivit Antena3, Noul Renault Kwid este un model low-cost construit de francezi în India. Se pare că modelul va ajunge în Europa în 2018 și va fi comercializat sub brandul Dacia.

 

Singurul dezavantaj este acela că versiunea a fost produsă cu un minim echipament de siguranță, de aici și prețul foarte mic, iar pentru a funcționa regulamentar în Europa, automobilul trebuie îmbunătit, ajungând să valoreze 5 500 de euro.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.