De Paște, organizația de tineret PMP Fărcașa, a dăruit din inimă pentru o familie nevoiașă>FOTO

De Paște, organizația de tineret PMP Fărcașa, a dăruit din inimă pentru o familie nevoiașă. Cristian Mereuț, președintele organizației: “Dăruind vei dobândi!” este îndemnul nostru, a unei generații de tineri care ne dorim din tot sufletul ca viața noastră, a tuturor să fie caldă, frumoasă și plină de speranță.

Deși sunt tineri, sufletul lor este mare, vorbim de organizația PMP de tineret din Fărcașa. Au ales să aducă bucurie și speranță unei familii nevoiașe din cartierul Ferneziu, Baia Mare, acum de Paște, o famile cu 4 copii, o familie greu încercată.

Cristian Mereut, președintele organizației ne-a mărturisit :”Această familie ne-a arătat ce înseamnă bunătatea, credința și dragostea de semeni. Suntem înainte de cea mai mare sărbătoare creștinească, Învierea Domnului-Sfintele Paști,de aceea am contribuit și noi cu o fărâmă de bunătate pentru a ajuta o familie cu 4 copii, o familie nevoiașă.

Astfel, noi organizația de tineret PMP  Fărcașa am adus alimente, haine, bani și am achitat o parte din facturi, iar bucuria de pe chipul copiilor ne-a arătat că izvorul fericirii este în noi. “Dăruind vei dobândi!” este îndemnul nostru, a unei generații de tineri care ne dorim din tot sufletul ca viața noastră, a tuturor să fie caldă, frumoasă și plină de speranță.

Vă doresc ca Învierea Mântuitorului să vă  aducă  lumină, căldură şi iubire în suflet!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.