De râsul lumii! Focar de păduchi într-un liceu de fiţe- VIDEO

paduchiElevii liceului Alexandru Vlahuţă, din cartierul Dorobanţi al Capitalei, sunt speriaţi după ce, spun ei, în şcoală s-a descoperit un focar de păduchi. Mai mult, copiii susţin că în timp ce cazurile se înmulţesc, conducerea şcolii încearcă să ascundă situaţia.

Liceul de fiţe „Alexandru Vlahuţă” din Dorobanţi a ajuns de râsul lumii, după ce, potrivit cancan.ro, zeci de elevi s-ar fi umplut de păduchi. Paparazzi CanCan au surprins două eleve care au fost dispuse să vorbească despre situaţia alarmantă din liceu. „La noi a venit un copil de clasa a 6-a să ne spună să ne strângem părul. Pentru că noi, fetele, venim cu părul desfăcut şi ne-a spus să ne strângem părul că sunt păduchi în liceu„, a spus una dintre fete.

Şi mai grav, conducerea şcolii nu numai că nu se mobilizează pentru a izola focarul, ci ar încerca să ascundă situaţia. „De obicei nu se spune, pentru că se creează panică între părinţi. E o prostie, dar aşa procedează dânşii„, spun elevii.

Potrivit sursei citate, conducerea liceului nu a oferit un punct de vedere, însă cazul a intrat în atenţia Inspectoratului Şcolar. Oficialii spun că până acum, nu au fost nici ei înştiinţaţi de existenţa unui focar de păduchi. Vor face însă verificări şi vor anunţa Direcţia Sanitară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.