De ultimă oră: Cătălin Cherecheş sustinut pentru primăria Baia Mare de PNL Maramureş!

 Preşedintele PNL Maramureş, Ionel Bogdan, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că nu este exclusă susţinerea de către liberali a candidaturii lui Cătălin Cherecheş pentru Primăria Baia Mare.

‘Orice variantă e posibilă şi nu excludem susţinerea lui Cătălin Cherecheş pentru Primăria Baia Mare. Ne gândim la toate posibilităţile’, a afirmat Ionel Bogdan.

În context, secretarul general al PNL Maramureş, Felician Cerneştean, a precizat că a fost stabilit candidatul pentru funcţia de primar al municipiului Sighetu Marmaţiei, fiind desemnaţi şi candidaţi pentru majoritatea localităţilor rurale şi urbane.

‘ A fost stabilit candidatul pentru primăria municipiului Sighetu Marmaţiei, în persoana Danielei Ivaşcu. Mai avem de desemnat candidaţii pentru primării şi Consiliile Locale în 28 de localităţi din cele 76 de unităţi de administrative. Până la sfârşitul lunii februarie, începutul lunii martie, toate candidaturile o sa fie desemnate şi anunţate’, a spus Felician Cerneştean.

De asemenea, preşedintele PNL Maramureş a mai subliniat ca la finalizarea listelor de candidaţi, aceştia vor fi prezentaţi public în cadrul unei eveniment de lansare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.