De ultimă oră . Se închid școlile în Maramureș! 120 unități de învățământ din județ în scenariul roșu. Vezi lista completă, precum și scenariul în care se află fiecare unitate de învățământ preuniversitar din județ

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit în ședință extraordinară, în sistem online, și a aprobat scenariile de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar din județul nostru pentru perioada 22-28 februarie a.c., a precizat președintele CJSU, prefectul Nicolae-Silviu Ungur.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Sunt 120 de unități de învățământ/structuri care vor desfășura cursuri în scenariul roșu, 138 unități de învățământ/structuri care vor funcționa în scenariul galben, 117 unități de învățământ/structuri care vor avea cursuri în scenariul verde, iar 23 unități de învățământ/structuri vor avea cursuri online, cele din localitățile carantinate zonal, Poienile Izei, Gârdani, Remetea Chioarului, Recea, Groși și Seini, a mai precizat prefectul de Maramureș.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Scenariile au fost aprobate, urmare a propunerilor Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ din fiecare localitate, avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Direcția de Sănătate Publică Maramureș, respectiv a ratei de incidență cumulate în ultimele 14 zile transmisă de către DSP. În funcție de evoluția situației epidemiologice, situația prezentă poate fi actualizată și modificată.

Lista unitatilor scolare din Maramures

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.