De ultimă oră . Se închid școlile în Maramureș! 19 unități de învățământ din județ vor avea cursuri exclusiv online

Comitetul Județean pentru Situații s-a reunit în ședință extraordinară, în sistem online, și a aprobat scenariile pentru organizarea și desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar, în perioada 22-26 martie a.c., a declarat președintele CJSU, prefectul Vlad-Emanuel Duruș.

ATP Motors. Campanii de nerefuzat. Noi  îți găsim soluția!

AGASTIA SERV – Descopera ofertele de nerefuzat FORD

Oferte de nerefuzat 2021

Sunt 156 unități de învățământ/structuri care vor desfășura cursuri in scenariul verde, 127 unități de învățământ/structuri în scenariul galben, 96 unități de învățământ/structuri în scenariul roșu, iar 19 unități de învățământ/structuri vor avea cursuri exclusiv online, cele din unitățile administrativ-teritoriale carantinate zonal.

Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Băile Felix

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

De asemenea, în conformitate cu adresa nr. 118.382/2021 primită de la CNCCI și semnată de șeful DSU, Secretar de Stat, dr. Raed Arafat, pentru asigurarea condițiilor de egalizare a șanselor, se permite elevilor din clasele a VIII-a, a XII-a și a XIII-a domiciliați sau care au reședința în unitățile administrativ-teritoriale carantinate zonal, Tăuții Măgherăuș, Recea și Coltău cu localitățile aparținătoare, și care sunt înscriși la unități de învățământ de pe raza municipiului Baia Mare, să participe, conform calendarului de organizare și desfășurare, la susținerea probelor de la simularea evaluării naționale, respectiv la susținerea probelor de la simularea examenului de bacalaureat.

Deplasarea elevilor este circumscrisă altor motive justificate din ordinele șefului Departamentului pentru Situații de Urgență privind instituirea carantinei zonale și reprezintă o excepție de la măsura interzicerii circulației persoanelor în afara locuinței/gospodăriei, în interiorul și în afara zonei carantinate.

Deplasarea la susținerea probelor se va realiza în baza declarației pe proprie răspundere sau în baza carnetului de elev avizat pentru anul școlar 2020-2021 de către conducerea unității de învățământ. În funcție de evoluția situației epidemiologice, scenariile pentru desfășurarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar vor fi actualizate, a mai adăugat prefectul de Maramureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.