De ultimă oră. Un bărbat din Baia Mare a fost arestat pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală. Vezi ce a făcut el…

Vă aducem la cunoştinţă faptul că, în cauza ce face obiectul dosarului nr. 8564/182/2018 s-a dispus, la data de 07.08.2018, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, arestarea preventivă pe timp de 30 zile, a inculpatului M.I. pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală.

Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că, în cauză, există indicii temeinice care să justifice presupunerea rezonabilă în sensul că inculpatul a săvârşit infracţiunea care se reţine în sarcina sa, starea de fapt fiind următoarea:

La data de 13.07.2018, în jurul orei 17:20, numita A.P.D. se afla în magazinul …, situat în… Municipiul Baia Mare împreună cu cei doi fii minori ai săi, respectiv A.A, în vârstă de 8 luni, care se afla în hamul de purtare, iar A.V., în vârstă de 2 ani şi 9 luni care se afla lângă tejghea, pentru a face cumpărături.

În timp ce numita A.P.D., mama minorilor era ocupată cu achitarea cumpărăturilor, în magazin a intrat inculpatul M.I., care fără nicio ezitare, s-a apropiat de minorul A.V., s-a aplecat, i-a prins capul minorului cu palmele şi l-a sărutat pe buze, aspect ce a fost observat de mama minorului, care a anunţat organele de poliţie, timp în care inculpatul a părăsit magazinul, fiind identificat ulterior la data de 14.07.2018.

Situaţia juridică a inculpatului îl prezintă pe acesta ca fiind fără antecedente penale.

Împotriva măsurii arestării preventive dispuse de judecătorie, inculpatul nu a declarat contestaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.