Decanul Baroului din Maramureș, Andreicuț Florin, a fost prezent la finala Champions League desfășurată pe Stadionul Wembley din Londra

Decanul Baroului din Maramureș, Andreicuț Florin, a fost prezent la finala Champions League desfășurată pe Stadionul Wembley din Londra.

Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară trofeul Ligii Campionilor la fotbal, învingând-o pe Borussia Dortmund cu scorul de 2-0 (0-0), sâmbătă seara, în finala desfășurată pe Stadionul Wembley din Londra. Golurile victoriei au fost marcate în minutele 74 și 83 de Dani Carvajal, respectiv Vinicius Junior.

„Finala, finalelor! Aseară, «Regina Europei» Real Madrid a cucerit pentru a 15-a oară Trofeul Ligii Campionilor în finala desfășurată pe stadionul Wembley din Londra,” a declarat Andreicuț Florin.

„A șasea finală la care am avut oportunitatea de a participa în ultimii zece ani de zile. Un deceniu de vis, un deceniu al Campionilor. Real Madrid este echipa care a depășit bariera sportului, devenind un simbol social, un deziderat la care visăm cu toții, mai precis de a ocupa locul întâi, de a fi uman, social, și iubit de o întreagă lume,” a adăugat acesta.

Florin a reflectat și asupra momentului retragerii lui Toni Kroos din fotbal, evidențiind trecerea efemeră a sportului și a vieții umane în general.

„Un bun prieten de-al meu de naționalitate spaniolă, care are respectabila vârstă de 92 de ani, Antonio Vivar, membru al selectului «Club de los 100», are o vorbă pe care doresc să o împărtășesc cu voi: «Ca să suferi mai puțin în viață trebuie să fii fan Real Madrid, însă cu acordarea respectului cuvenit celorlalte echipe!»,” a menționat Andreicuț Florin.

Astfel, sportul și viața, conform decanului, par a urma același parcurs, impunându-se a se ajunge la o singură concluzie, anume că important este ceea ce rămâne în urma noastră.

„Hala Madrid y Nada Mas!” a încheiat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.