Decanul Baroului din Maramureș, Andreicuț Florin, alături de oamenii de afaceri români prezenți la Forumul Internațional în Construcții din Spania!!!

Decanul Baroului din Maramureș, Andreicuț Florin, alături de oamenii de afaceri români prezenți la Forumul Internațional în Construcții din Spania!!!

Andreicuț Florin, decanul Baroului din Maramureș, s-a întors recent dintr-o călătorie de la Madrid, Spania, unde a participat la un eveniment inedit , organizat de Radio Românul, Forumul Internațional în Construcții.

La eveniment au participat peste 100 de oameni de afaceri români, stabiliți în străinătate, din industria construcțiilor, oferind o platformă reală pentru schimbul de idei și experiențe.
În cadrul forumului, Andreicuț Florin a subliniat reprezentarea remarcabilă a Maramureșului prin Grupul Tudic , o firmă de construcții cu sediul în Spania. condusă de administratorul Adrian Tudic. Cu peste 400 de angajați și proiecte de construcțiile civile și industriale ,această companie este un exemplu elocvent al succesului antreprenorial românesc în străinătate.

Guvernul regional al Comunității Madrid a acordat una dintre cele mai înalte distincții, ”La Gran Cruz de la Orden del Dos de Mayo”, comunității românești din Madrid, în semn de apreciere pentru contribuția adusă la dezvoltarea socio-economică și la prosperitatea societății locale. Președintele Comunității Madrid, Isabel Diaz Ayuso, a transmis salutul său tuturor cetățenilor români din regiune, care prin efortul, curajul și dedicarea lor reprezintă comunitatea străină cu cel mai mare aport la economia locală. Decorația a fost înmânată domnului Gicu Micu, antreprenor român de succes, un model de implicare și integrare în viața societății gazdă.

La eveniment, a fost prezent și Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, care și-a exprimat susținerea fermă pentru investițiile în România și colaborarea cu mediul de afaceri român din Diaspora. Prin două intervenții cheie, Bogdan a inspirat afaceriștii prezenți, promițând sprijin și colaborare din partea PNL și a Guvernului României.

Andreicuț Florin a subliniat importanța valorilor și experiențelor aduse de oamenii de afaceri români din Diaspora, recunoscând sacrificiul și succesul acestora în străinătate. Mesajul său a fost unul de deschidere și recunoaștere a potențialului acestor oameni de a contribui la dezvoltarea societății românești prin investiții, sugestii și învățămintele lor, și a subliniat importanța adoptării mecanismelor și mentalităților occidentale pentru progresul nostru colectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.