Decembrie: Spectacole, joc și voie bună și seară de artificii în Borșa

Luna decembrie, luna cadourilor și a colindelor aduce o serie de activități cultural artistice pentru Borșa și borșeni. Astfel, după lansarea cărții: ”Visul unei olimpiade de iarnă în Munții Rodnei”, autor András Killyéni, care a fost programată în 11 decembrie, de la ora 12.00, în Holul Central al Primariei Borșa va urma, în 18 decembrie, Participarea Ansamblului “Cercănelul” la evenimentul “Seara de colinde și folclor maramureșean”, organizat de Asociația Maramureșenilor din Cluj Napoca.

Primarul orașului Borșa, Sorin Ion Timiș a declarat că, în 19 decembrie, Primăria Borșa participă la evenimentul “Crăciun în Maramureș”, organizat de Consiliul Județean Maramureș la Muzeul Satului din Baia Mare.

Orașul Borșa va răsuna de colinde în 24 – 25 decembrie, atunci când Ansamblul Cercanelul va pune în scenă spectacolul de colinde „Noi umblăm să colindăm”. Ansamblul va fi prezent în toate cartierele orașului.

În 30 decembrie se anunță “Cântec și voie bună în ajun de Anul Nou”, un spectacol în aer liber, cu muzică, mâncare tradițională, pălincă și foc de tabără. Participă Ansamblul “Cercănelul” al Casei de Cultură. Evenimentul va avea loc în Coplexul Turistic Borșa, începand cu ora 18.00. ”În 31 decembrie, de la ora 23.45 este programat focul de artificii în fața Primăriei Borșa.

Vă așteptăm să închinăm cu toții un pahar de șampanie la trecerea dintre ani și vă invităm să fiți alături de noi la evenimentele organizate de Primăria Borșa și Serviciul Cultură”, a precizat Sorin Ion Timiș, edilul Borșei.FB_IMG_1449738574142

 

Amalia Babici Man

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.