Decizia de a restricționa traficul rutier pe drumul județean 109F, contestată

C
C

Ca urmare a Hotărârii Consiliului Județean din data de 26 august 2015, privind instituirea de restricții de circulație pe drumul județean 109F, respectiv Târgu Lăpuș – Răzoare – Vălenii Lăpușului – Coroieni – Drăghia – Baba, vă comunicăm faptul că reprezentanții Partidului Național Liberal din Consiliul Județean Maramureș nu sunt de acord cu decizia de a restricționa traficul rutier pe zona mai sus menționată.

Aceasta hotărâre pune in pericol dezvoltarea economica a Tarii Lăpușului. Prin această decizie se aduce un prejudiciu economic fără precedent agenților economici din aceasta zonă. Pierderile cumulate pot ajunge la sume impresionante, la retragerea unor investitori economici importanți, la creșterea prețului produselor care ajung la maramureșenii din zona Lăpușului.

Aceasta situație se datorează exclusiv managementului defectuos al aparatului de execuție din cadrul Consiliului Județean Maramureș. Am ajuns in situația in care, in loc să creăm oportunități si să acordăm facilități investitorilor, închidem orice șansă de dezvoltare a zonei respective. Nu putem fi de acord să închidem drumuri care asigură existenta de fapt a locuitorilor doar pentru că cineva nu știe să-si facă lecțiile cum trebuie!

Pentru o mai bună informare a maramureșenilor vă facem cunoscut faptul că acest raport de necesitate a fost întocmit de către SC DRUMURI SI PODURI SA, cu număr de înregistrare 1513/14.08.2015 si aprobat de directorul general ing. Popan Dorca Gheorghe.

Poziția consilierilor județeni PNL este fermă si fără echivoc: cerem anularea hotărârii privind instituirea de restricții de circulație pe drumul județean 109F Târgu Lăpuș –Baba.

Comunicat de Presa – DJ109F
Mihai Felician Cerneștean
Consilier Județean PNL Maramureș
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.