Decizie drastică a celor de la Digi: Au scos din grila de programe un celebru post TV

rcs-rds_002Veste cruntă pentru doamne şi domnişoare de 8 martie. Digi a decis să scoată din grila de programe un celebru post TV.

Canalul MTV România va fi retras din grila Digi TV. PRO TV și RCS & RDS au decis că, începând din data de 8 martie 2016, postul MTV România să nu mai facă parte din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit și digital Digi TV. Abonații Digi TV continuă să beneficieze de o varietate de canale tematice de muzică pentru tineri, printre care KISS TV, H!T Music Channel, Music Channel, Utv, Utv HD și ZU TV.

În plus, abonații companiei la pachetul de servicii Digi Net și Digi TV au acces gratuit la tot conținutul disponibil prin intermediul platformei de divertisment Digi Online, unde pot urmări live-urile a peste 35 canale TV, precum muzică, filme, competiții sportive, documentare și emisiuni cu conținut variat, de calitate. Digi Online poate fi accesat atât de pe smartphone și tabletă, cât și de pe PC și laptop, utilizând orice browser. Conținutul platformei poate fi urmărit prin înregistrarea în platformă pe baza unui cont pe care utilizatorii îl pot crea în ContulmeuDigi.

RCS & RDS este unul dintre cei mai importanți operatori de telecomunicații din regiune, furnizând servicii în România, Ungaria, Spania și Italia. Compania este lider pe piața din România în furnizarea serviciilor de internet și de retransmisie programe de televiziune, dar și unul dintre furnizorii principali de servicii de telefonie fixă și mobila, internet mobil precum și servicii de conținut video la cerere, prin Digi Online și Digi Play. Prin divizia Digi Business, clienții persoane juridice beneficiază de soluții integrate de telecomunicații și beneficiază de calitatea și siguranța serviciilor marca Digi, dar și de consultanță și asistenta permanentă, anunţă Agerpres.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.