Decizie UNICĂ a BISERICII ROMÂNE. Dacă nu mai eşti virgină, nu vei fi cununată religios, de ce?

  mireasa1Decizie UNICĂ a BISERICII ROMÂNE. Dacă nu mai eşti virgină, nu vei fi cununată religios, de ce?

  Mitropolia Bisericii Otrodoxe şi Sinodul Directorilor de Eparhii, au votat în unanimitate de voturi decizia, ca preoţii să nu mai cunune fetele care nu mai sunt virgine. „Groaznica” decizie va intra în vigoare imediat cu publicare în Monitorul Oficial din Moldova. Managerul Bisericii, şi mitropolitul Vladimir, spune că:

   ”85 la suta din fete până în vârstă de 20 ani, care se spovedesc la preoţii noştri nu mai sunt virgine, iar ele ne mărturisesc nişte lucruri pe care nu le auzi nici în filmele porno. Credem că trebuie să revenim la valorile noastre moldoveneşti, ca pe vremea lui Ştefan cel Mare, Domnitorul nostru nu s-a însurat niciodata cu o femeie nevirgina, deşi a avut 5 neveste! Totuşi dacă baieţii din zilele noastre ar avea puţină minte, nu s-ar mai căsătorii cu fete păcătoase, şi uite aşa am putea rezolva această problemă, dar baieţii sunt slabi şi proşti, decizia am luat-o să nu mai cununăm fetele deflorate!”

  Cu toate că măsura este una drastică, biserica lasă o scăpare pentru fetele care nu sunt virgine şi au păcătuit înainte de cununie, şi vor să se căsătorească religios în faţa altarului. În această privinţă, preoţii vor da o dezlegare pentru pofta trupească pentru cuplurile de îndrăgostiţi, dar trebuie să jure că dacă se vor căsători religios, vor fi de acord să achite o taxă de 500 de euro preotului. Până la urmă „banul este ochiul dracului” şi cu el se rezolvă şi această problemă.

  Sursă articol.

  Loading...

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.