Declaraţii cutremurătoare ale mamei adolescentei de 14 ani, ucisă de propriul tată: „I-am lăsat dormind…”

Declarații cutremurătoare ale mamei copilei de 14 ani, din Constanța, ucisă de propriul tată, prin strangulare. Femeia nu își poate explica gestul soțului și plânge continuu. Bărbatul este în comă la spital, după ce a încercat să se sinucidă.

„Nu știu nimic, eu am plecat la muncă, n-am de unde să știu ce au făcut ei acasă. Eu i-am lăsat dormind, dormeau toți. A băut el un 3 în 1 cu mine și pe urmă s-a pus în pat înapoi.

Oferte Early Booking pana la 31 ianuarie! Profita acum!

Fata trebuia să plece la școală? Trebuia luni că a fost bolnavă și am învoit-o. Trebuia să-și ia scutire de la medic și n-a mai apucat să-și ia fișa de la medic.

Cu cea mică ați reuşit să vorbiți? Da, e lucidă. Ea e cea care a descoperit. Da, cea mică, de 13 ani. Oricum, trebuie să am o discuție cu un psiholog. Mergeți și la spital. Nu, mă duc acasă să văd fata. Dar la un moment dat veți avea puterea să mergeți. La ce i-a făcut la fată nu știu..să-mi omoare copilul meu, sufletul meu”, a spus jurnaliştilor mama fetei de 14 ani, potrivit România TV.

Fata în vârstă de 14 ani, care a murit vineri după amiază în judeţul Constanţa, a decedat după ce a fost strânsă de gât de propriul tată. Apoi, bărbatul a vrut să îşi pună capăt zilelor, ingerând o substanţă necunoscută.

Iniţial, anchetatorii au luat în calcul varianta ca fata să fi murit după ce i-ar fi fost injectată o substanţă necunoscută.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.