Declaraţii la cald, lângă o Supercupă meritată

Cu 25-22 a câştigat HCM Baia Mare meciul cu HCM Roman contând pentru Supercupa României. A fost partida care a deschis sezonul 2014/2015 pentru campioana României, victoria repurtată fiind cu atât mai valoroasă. În preajma Supercupei, trofeu care poposeşte a doua oară consecutiv în vitrina clubului băimărean, câţiva dintre protagoniştii acestui prim obiectiv atins de HCM Baia Mare au făcut declaraţii.

Antrenorul Costică Buceschi a enumerat câteva motive de bucurie: „Orice jucătoare a intrat în teren, nivelul jocului nu a scăzut. Începe să dea rod apărarea. E bine că jucătoarele au fost montate până la finalul jocului.  Fetele se bucură de fiecare trofeu şi asta îmi place. Se bucură chiar şi cele care au luat an de an trofee. A dispărut puţin din blazarea de anul trecut. Încet-încet cred că ajungem acolo unde ne dorim. Lumea trebuie să aibă răbdare şi să înţeleagă că un lucru pe care îl construieşti aproape de la zero necesită puţin timp”.

„Emoţii nu am avut, dar am avut aşteptări mai mari. Dar ştiu că lucrurile vor fi altfel şi vor evolua. Fiecare pas, însă, trebuie făcut cu atenţie. Echipa trebuie să se omogenizeze, jucătoarele trebuie să fie atente cum abordează fiecare meci, indiferent de adversarul pe care îl întâlnesc. A fost acum un prim joc cu HCM Roman, o echipă care s-a întărit, arţăgoasă, care ştie să se bată. Valoarea, însă, şi-a spus cuvântul…”, a declarat Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

„Cred că am avut o apărare puternică, cred că ne-am dorit trofeul mai mult şi am avut cei mai buni portari. Toate acestea au făcut diferenţa în favoarea noastră”, a contabilizat Camilla Herrem.

Despre importanţa victoriei din acest joc cu HCM Roman, dincolo de câştigarea trofeului, a vorbit Barbara Arenhart: „Asta înseamnă pentru noi un început bun de sezon. Desigur că avem, încă, multe de îmbunătăţit, dar ştim ce avem de făcut şi avem timp să obţinem ceea ce vrem. Adică să construim o echipă. Acesta este doar primul pas în acest sens şi am avut parte de cel mai bun început posibil de sezon”.

Un subiect abordat şi de Adriana Nechita: „Este o victorie foarte importantă. Noi ne dorim să câştigăm fiecare meci şi să ne atingem toate obiectivele din acest sezon”.

Un mesaj pentru suporteri a avut de transmis Valentina Ardean Elisei: „Ne bucurăm că au fost şi sunt alături de noi. A contat foarte mult pentru noi susţinerea lor: ne-au împins de la spate în fiecare moment al meciului şi s-a văzut asta. Îi aşteptăm să rămână alături de noi!”

1 COMENTARIU

  1. Are dreptate vlentina ardean elisei noi suporteri t:-) rebuie sa fim alaturi de echipa sila bine dar si la necaz …..domne fereste:-)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.