Delegația OFL Maramureș a participat la Regionala OFL Nord-Vest desfășurată la Oradea!

Delegația OFL Maramureș, condusă de președinta organizației județene, doamna Anca Costin Hendea, a participat la Regionala OFL Nord-Vest, ce a avut loc la Oradea.

„Alături de peste 300 de femei liberale, am adus energia și determinarea noastră la acest eveniment important. Ne-am reunit cu femei extraordinare din întreaga regiune, am schimbat idei și ne-am pregătit pentru a face o diferență pozitivă în comunitățile noastre. Suntem gata să construim un viitor mai bun pentru toți, mai ales pentru copiii noștri. Siguranța copiilor în mediul online este o datorie pe care noi o avem și pe care trebuie să o tratăm cu maximă responsabilitate.
Împreună am identificat soluții care pot să le ofere copiilor un spațiu online mai sigur, care să nu le afecteze educația și siguranța personală.
Am stabilit căi de acțiune concrete pentru probleme ale românilor: violența domestică, agresiuni împotriva minorilor, lupta împotriva cancerului, mediul online sigur pentru copii și tineri, prevenirea consumului de droguri.
Ne-am bucurat de prezența domnului Lucian Bode, secretarul general al PNL, a doamnei Alina Gorghiu, ministrul Justiției, a domnului Ilie Bolojan, președintele Consiliului Județean Bihor, a domnului Florin Birta, primarul municipiului Oradea și a domnului Dumitru Țiplea, prefectul județului Bihor.
Mulțumim doamnei Arina Moș și echipei OFL Bihor pentru găzduire, precum și doamnei Nicoleta Pauliuc, președinta OFL, care ne susține necondiționat.”, a transmis președinta organizației județene,Anca Costin Hendea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.