Delgaz Grid a modernizat anul trecut peste 40 de kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale din județul Maramureș

Delgaz Grid a modernizat anul trecut peste 40 de kilometri de conducte și branșamente de gaze naturale din județul Maramureș

  • Principalele investiții s-au derulat în Târgu Lăpuș, Baia Sprie, Finteuș, Satu Nou de Sus și Cătălina;
  • În acest an, compania a planificat înlocuirea a peste 11 km de conducte și branșamente de gaze naturale din județ;

Alimentarea cu gaze naturale în condiții de siguranță și racordarea de noi consumatori la sistemul de distribuție a gazelor naturale sunt obiectivele principale ale Delgaz Grid, un rol important în realizarea acestora revenind investițiilor derulate de companie. Astfel, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Maramureș a fost modernizat, anul trecut, pe o lungime de peste 40 de kilometri, valoarea totală a acestor investiții depășind 2,7 milioane de lei.

Cele mai importante proiecte de investiții ale companiei Delgaz Grid s-au derulat în Târgu Lăpuș, Baia Sprie, Finteuș, Satu Nou de Sus și Cătălina.

În orașul Târgu Lăpuș au fost derulate proiecte de investiții pe străzile:  Tibleșului,Teiului și Cloșca, rețeaua de gaze naturale fiind înlocuită pe o lungime de peste 8 km. În orașul Baia Sprie au fost înlocuiți peste 2,5 km de conducte și branșamente, lucrările de modernizare fiind desfășurate în zona Micro Raion-Vest.

Totodată, s-au realizat și lucrări de protecție catodică a conductelor din oțel, în localitățile: Finteuș (aprox. 8 km), Satu Nou de Sus (aprox. 10 km) și Cătălina (peste 13 km).

Tot anul trecut, sistemul de distribuție a gazelor naturale din județul Maramureș a fost extins cu peste 5,5 km pentru racordarea de noi consumatori.

Investițiile în modernizarea sistemului de distribuție reprezintă o prioritate și în acest an, în județul Maramureș fiind programate investiții de circa 2,7 milioane de lei pentru a înlocuirea de conducte și branșamente în localitățile Rohia (8,4 km) și Șomcuta Mare (peste 3 km).

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.