Demisia lui Victor Ponta, un gest care vine în concordanță cu dorințele poporului

zetea pontaGabriel Zetea: ”Demisia lui Victor Ponta, un gest care vine în concordanță cu dorințele poporului”

 Președintele PSD Maramureș, Gabriel Zetea consideră că demisia premierului Victor Ponta este un gest care vine în concordanță cu sentimentele unei mari mase a populației, exprimate nu doar în stradă, ci și în mediul virtual.

”Am asistat la un gest de bărbăție din partea unui om politic care a înțeles să ducă bătălii politice cu oameni politici, însă nu cu românii. Atâta timp cât adevărații vinovați pentru tragediile din ultimele zile nu și-au asumat responsabilitatea, Victor Ponta a ales să o facă din postura de reprezentant al Guvernului. Din nefericire, mulți dintre politicieni nu au înțeles la timp că trebuie să își asume greșelile ca și bărbați, să nu rămână indiferenți la dorințele celor care i-au ales.

Demisia Guvernului trebuie să fie urmată de o mare responsabilitate din partea partidelor politice, care au obligația de a asigura stabilitate în țară. Trebuie să fie respectate procedurile parlamentare constituționale, pentru a avea un Guvern legitim, care să poată asigura buna guvernare a României”, a subliniat președintele PSD Maramureș și vicepreședinte al Consiliului Județean, Gabriel Zetea.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.