Denisa trebuia să împlinească azi 28 de ani. Ce s-a întâmplat la mormântul tinerei cântărețe

Denisa Răducu ar fi împlinit 28 de ani în această zi. Momentul este unul foarte greu pentru membrii familiei cântăreței și va fi un prilej de comemorare a tinerei. Mai mult decât atât, un fan a străbătut un drum lung pentru un ultim omagiu adus acesteia.

Dacă în anii trecuți era mare sărbătoare în Ștefănești, anul acesta, lucrurile sunt mult mai triste.

Conform celor de la spynews.ro, familia Denisei va împărți cadouri pentru copiii săraci din sat. Multe jucării sau animălușe de pluș ale Denisei vor fi date celor nevoiași.

Denisa era foarte generoasă din fire. Ar fi dat și cămașa de pe ea dacă vedea un sărac. Așa că părinții eu au decis să împarcă din jucăriile pe care le-a primit, de-a lungul carierei sale, celor fără posibilități materiale.

Speră că, măcar așa, vor aduce un zâmbet pe figura celor mai săraci. În plus, se apropie Sărbătorile de Iarnă, iar Crăciunul era evenimentul favorit din an al Denisei.

La mormânt se vor împărți pachete, de post, cu mâncare, iar apoi vor merge la casele celor mai săraci din comună să le facă cadouri”, ne-a spus unul dintre apropiații familiei vedetei, din Ștefănești.

Andrei Chiriac a avut o relație apropiată cu Denisa. El a fost fanul cântăreței, apoi a decenit un amic al acesteia. În ziua în care artista trebuia să serbeze 28 de ani, el a venit la mormântul ei din Ștefănești.

Acesta a sosit in sat zorii zilei și a postat pe contul său de socializare: “Și am ajuns la Ștefănesti, am ajuns la tine, Deny. Drum în satul tău natal. Încă puţin si vin la tine”.

Pe bordul masinii, Chiriac a tinut o perna de culoare rosie, asortata cu perle, pe care si-a propus sa o depuna la mormantul Denisei.
Pana sa ajunga la cimitir, el si-a facut timp si a postat si o fotografie din casa familiei Denisei, acolo unde pe un televizor ruleaza mereu imagini cu regretata artista.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Timp de câteva luni, cântăreața de manele s-a luptat cu teribila boală, dar starea ei de sănătate s-a tot deteriorat.

Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

SURSA

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.