Depăşirea limitei legale de viteză sancţionată de poliţişti

radarZilnic poliţiştii rutieri se află în teren pentru a preîntâmpina producerea unor evenimente rutiere. Ieri, 29 martie, poliţiştii au fost prezenţi pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului Baia Mare, pe D.N. 18, Baia Sprie şi pe D.J. 184 Şurdeşti, şi au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză, poliţiştii au folosit echipamente de supraveghere video a traficului rutier şi de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor aflate în dotare.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au constatat 79 abateri, dintre care 27 privind viteza de deplasare a autovehiculelor pe drumurile publice.

Neregulile constatate au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, cu amenzi în valoare de aproximativ 18 000 de lei.

De asemenea, în baza neregulilor constate, poliţiştii au reţinut patru permise de conducere.

Poliţiştii rutieri recomandă tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată la condiţiile de drum, să adopte o manieră preventivă de condus, să respecte regulile de circulaţie şi pe ceilalţi participanţi la trafic!

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.