MARAMURES: Depistaţi de poliţiştii rutieri în timp ce conduceau sub influenţa alcoolului sau fără permis de conducere

Poliţiştii rutieri au depistat ieri în trafic doi bărbaţi care au urcat la volan cu toate că au consumat băuturi alcoolice.

Unul dintre aceştia, în vârstă de 39 de ani, a fost oprit în trafic pe DJ 171/A în localitatea Botiza şi pentru că emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Cel de-al doilea, în vârstă de 24 de ani a fost oprit pe DN1C în localitatea Satulung, etilotestul indicând în cazul acestuia o valoare de 0,86mg/l alcool pur în aerul expirat.
Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii imbibaţiei alcoolice în sânge.

Un alt tânăr, în vârstă de 17 ani, a condus un autoturism pe drumurile publice, fără a deţine permis de conducere pentru nici un fel de categorie de autovehicule. Acesta se deplasa dinspre Baia Mare spre Baia Sprie, fiind oprit de către poliţişti pe raza oraşului Baia Sprie.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere.

Foto: Arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.