Deputat Viorica Cherecheş: „Legea salarizării nu are nimic de-a face cu salarizarea unitară”

Deputatul PNL de Maramureş, Viorica Cherecheş susţine că Legea salarizării votată în Camera Deputaţilor produce mari diferenţe între bugetari. Într-o postare făcută pe pagina personală de Facebook, parlamentarul şi-a exprimat indignarea faţă de acest act normativ. “Legea salarizării votată astăzi (n.r. miercuri, 7 mai) în Camera Deputaţilor nu are nimic de-a face cu salarizarea unitară pentru că produce mari diferenţe între bugetari.

Medicii şi profesorii trebuie să aştepte până anul viitor ca să primească salarii majorate. Motivul, bugetul nu suportă “dintr-o dată creşterile salariale” dar de fapt nimeni nu ştie câţi bani sunt necesari. Aceste întârzieri sunt inadmisibile dar nu ar trebui să mire pe nimeni pentru că sănătatea în România este în “moarte clinică” iar o parte din clasa politică “repetentă”, a postat Viorica Cherecheş.

Legea a fost votată cu 188 de voturi „pentru”, 28 de voturi „împotrivă” și 47 de abțineri. După acest vot, legea va merge la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.