Deputat Viorica Cherecheş: Pompierii merită toate aprecierile pentru faptele lor de vitejie, pentru eroism şi devotament

În fiecare an pe data de 13 septembrie sunt sărbătoriţi pompierii din România. Deputatul PNL de Maramureş, Viorica Cherecheş le-a transmis un mesaj celor care îşi riscă viaţa în fiecare zi pentru a-şi ajuta semenii.
Parlamentarul a elogiat faptele de vitejie ale pompierilor conduşi de Căpitanul Pavel Zăgănescu care la 1848 au reuşit să învingă un corp de armată al Imperiului Otoman, dar nu a uitat nici de cei care nu ezită atunci când cineva se află în pericol.

“13 septembrie, Ziua Pompierilor din România rememorează o pagină de istorie naţională scrisă prin lupta purtată acum 169 de ani în Dealul Spirii.
Curajul şi sacrificiul pompierilor au continuat peste timp chiar dacă protagoniştii sunt de cele mai multe ori anonimi. Sunt mereu acolo unde este nevoie de ei, în prima linie.
Merită toate aprecierile pentru faptele lor de vitejie, pentru eroism şi devotament”, a spus deputatul PNL de  Maramureş, Viorica Cherecheş.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.