Deputatul Adrian Todoran a fost ales lider național al PMP

Deputatul Adrian Todoran a fost ales lider național al PMP

 În cadrul Colegiului Național al Partidului Mișcarea Populară, ce a avut loc la Brașov la data de 3 martie, deputatul Adrian Todoran, reprezentant al maramureșenilor în Parlamentul României, a fost ales coordonator regional pe zona de Nord-Vest a țării.

Astfel, tânărul deputat a ajuns să fie unul dintre conducătorii partidului la nivel național.

După rezultatul favorabil de la alegerile parlamentare de anul trecut, când PMP a devenit a doua forță politică în județ, reușind să obțină nu mai puțin de trei locuri în Parlament, succesul înregistrat zilele trecute de Adrian Todoran întărește și ridică prestigiul organizației PMP Maramureș.

Deputatul maramureșean a primit sarcina de a supraveghea activitatea organizațiilor din județele : Maramureș, Satu Mare, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Cluj     și Bihor. Totodată, pe lângă faptul că a devenit coordonator al zonei de Nord-Vest, Todoran a fost reales în funcția de vicepreședinte național al Partidului Mișcarea Populară. Susținerea de care acesta se bucură în rândul partidului a fost subliniată în timpul ședinței de la Brașov, chiar de Traian Băsescu, președintele PMP denumindu-l pe Todoran, drept imbatabil.


Adrian Todoran
: În primul rând vreau să le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Această nouă calitate mă va responsabiliza și mai mult în fața partidului și a cetățenilor. Prin ce am obținut la acest colegiu național, organizația PMP Maramureș are parte de o recunoaștere a muncii depuse și a rezultatelor obținute în ultimii ani.

Echipa noastră este una dintre cele mai performante și trebuie să rămână în continuare un model pentru celelalte organizații județene.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.