Deputatul Adrian Todoran: „Miercuri, parlamentarii opozitiei trebuie sa nu voteze. E un conflict intern al PSD-ului”

Partidele de opoziţie critică modul în care a evoluat conflictul din interiorul PSD. Deputatul PMP de Maramureș Adrian Todoran afirmă că disputa internă a social-democraţilor trebuie să înceteze, pentru că ea are consecinţe nefaste pentru economia ţării.

„Un conflict intern al PSD a fost transferat către cele două palate atât la Guvern, cât şi la Parlament.

Pentru lupta din interiorul PSD, Dragnea şi cei apropiaţi lui vor sa sacrifice România. Nu e normal ca un astfel de război, dat între membrii unui partid, să afecteze bunul mers al ţării. Pentru că vorbim de un partid, care nu a ştiut ce să facă cu votul românilor, fapt care a dus la deprecierea leului, la blocarea investiţiilor etc. ”, declară Adrian Todoran liderul PMP Maramureş.

În opinia sa, toate partidele de opoziţie trebuie să stea deoparte şi să nu participe la votul de miercuri prin care se încearcă schimbarea premierului.

„Cred că niciun alt partid nu ar trebui să se amestece în această dispută, ci ar fi normal să lase cele două tabere să îşi dispute puterea. Miercuri, niciun parlamentar cu exceptia PSD si ALDE nu ar trebui să fie prezent în sală, pentru că PSD foloseşte instituţiile statului în lupta internă pentru putere.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.