Deputatul AUR Maramureş,  Pop Darius : Jucăm cu cărțile pe față! Transparenţă decizională  la nivelul autorităţilor locale!

Deputatul AUR Maramureş,  Pop Darius : Jucăm cu cărțile pe față! Transparenţă decizională  la nivelul autorităţilor locale!

Deputatul AUR Maramureş, Pop Darius aduce modificări legislative la nivelul autorităţilor locale. A iniţiat un proiect de lege privind transparenţa acţiunilor întreprinse la nivel de Primărie şi Consiliul Local!

“Eu, împreună cu colegii mei Daniel Gheorghe Rusu și Adrian Axinia, am inițiat un proiect legislativ care prevede în mod expres obligativitatea înregistrării audio-video a ședințelor unităților administrativ teritoriale și difuzarea înregistrărilor pe pagina oficială a acestora, sub sancțiunea anulării ședinței de Consiliu în cazul în care acest lucru nu va fi respectat.

Accesul liber la procesele decizionale este un drept al cetățenilor, iar autoritățile care își asumă această responsabilitate trebuie să fie transparente în totalitate.

Prin această modalitate, aleșii locali își vor putea argumenta public hotărârile, iar votul va fi vizibil pentru toți cetățenii.Doar nu avem nimic de ascuns, nu?” a menţionat,   Deputatul AUR Maramureş,  Pop Darius

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.