Deputatul Bota Călin, PNL Maramureș: Autostrada Nordului, care leagă Baia Mare de Suceava, intră în linie dreaptă!

Deputatul Bota Călin, PNL Maramureș: Autostrada Nordului, care leagă Baia Mare de Suceava, intră în linie dreaptă!

Autostrada Nordului, care leagă Baia Mare de Suceava, intră în linie dreaptă după ce oficialii Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunțat public semnarea contractelor pentru realizarea studiilor de fezabilitate.

Firmele care au câștigat licitația au la dispoziție 18 luni pentru a preda proiectele, iar finanțarea va fi asigurată din fonduri europene nerambursabile.

“În calitate de deputat de Maramureș, am inițiat un grup al parlamentarilor din coaliția de guvernare care susțin Autostrada Nordului și spre finalul lunii februarie am avut o primă întâlnire cu directorul general al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Mariana Ioniță, pe tema stadiului acestui obiectiv important de infrastructură.

Autostrada Nordului va face legătura dintre Coridorul 3 (București – Regiunea Nord Est) și viitorul punct de trecere a frontierei din zona Oar, prin intermediul Drumului Expres Baia Mare – Satu Mare – Oar, un proiect demarat deja de Consiliul Județean Maramureș, în parteneriat cu Consiliul Județean Satu Mare.” a menționat , Bota Călin deputat PNL de Maramureș

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.