Deputatul Bota Călin prezent la festivitatea de absolvire a studenților de la Facultatea de științe din cadrul Universității Tehnice Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare!

Deputatul Bota Călin prezent la festivitatea de absolvire a studenților de la Facultatea de științe din cadrul Universității Tehnice Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare.

„A fost o onoare pentru mine să particip astăzi la festivitatea de absolvire a studenților de la Facultatea de științe din cadrul Universității Tehnice Cluj Napoca – Centrul Universitar Nord din Baia Mare.
Mulți tineri frumoși, cu multe visuri de împlinit, care au nevoie de sprijinul nostru pentru a găsi aici, acasă, oportunitățile de care au nevoie pentru a-și concretiza opțiunile profesionale.
Depunem eforturi pentru a face din Baia Mare un loc în care tinerii să vină, nu un loc din care pleacă, așa cum se mai întâmplă și astăzi din păcate și am încredere că vom vedea curând și rodul acestor eforturi.
Mulțumiri profesorilor care i-au pregătit și îndrumat pe parcursul anilor de facultate și mult succes proaspeților absolvenți!” a transmis deputatul PNL de Maramureș, Bota Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.