Deputatul Bota Călin prezent la întâlnirile organizațiilor liberale din Șomcuta Mare, Valea Chioarului, Ocna Șugatag și Vadu Izei!

Deputatul Bota Călin prezent la întâlnirile organizațiilor liberale din Șomcuta Mare, Valea Chioarului, Ocna Șugatag și Vadu Izei!

„Discuții constructive cu organizațiile liberale din Șomcuta Mare, Valea Chioarului, Ocna Șugatag și Vadu Izei. Alături de colegul meu, deputatul Florin-Alexandru Alexe am vorbit cu cei prezenți la întâlniri despre problemele existente la nivelul comunităților locale, dar și despre soluțiile care pot schimba în bine viața maramureșenilor.
Susținem toate proiectele de dezvoltare și căutăm permanent soluții pe a atrage cât mai multe fonduri în Maramureș, pentru a moderniza toate localitățile. România are la dispoziție mulți bani europeni și suntem determinați să aducem cât mai multe fonduri europene pentru dezvoltarea Maramureșului.De asemenea, în cadrul întâlnirilor am analizat și situația organizațiilor liberale și implicarea membrilor în activitățile desfășurate la nivel local.Oamenii dedicați comunităților locale sunt șansa la dezvoltare a Maramureșului!”, a transmis deputatul PNL, Bota Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.