Deputatul Bota Călin: Spitalul Județean de urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a obținut un nivel de acreditare!

Deputatul Bota Călin:Spitalul Județean de urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare a obținut un nivel de acreditare!

„Autoritatea Națională de Management al Calității în Sănătate – ANMCS- a încadrat Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare în categoria a II-a de acreditare, în condițiile în care până în prezent se încadra în categoria a V-a. Este un pas importantă pentru calitatea serviciilor medicale oferite în cadrul Spitalului Județean de Urgență, având în vedere că acreditarea este oferită unităților spitalicești după o analiză realizată de evaluatori externi.
Acest rezultat este rodul implicării conducerii spitalului în îmbunătățirea serviciilor medicale și al proiectelor de modernizare și dezvoltare susținute de către Consiliul Județean Maramureș. Astfel, în ianuarie 2023, a fost aprobată finanțarea prin Programul Național de Redresare și Reziliență – PNRR a proiectului care vizează modernizarea și dotarea ambulatoriului integrat al Spitalului Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș Baia Mare.
Felicitări managerului Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș”Baia Mare, Alexandru Oros, pentru implicarea în creșterea calității serviciilor medicale din spital și președintelui Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, pentru susținerea proiectelor de modernizare și dotare a Spitalului Județean. Sănătatea maramureșenilor reprezintă un obiectiv strategic, iar modernizarea infrastructurii de sănătate este esențială pentru realizarea acestui obiectiv.”, a transmis deputatul PNL de Maramureș, Bota Călin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.