Deputatul Brian Cristian a deschis un nou birou parlamentar: „Îmi doresc ca acest spațiu să fie unul viu, cu cetățeni și pentru cetățeni.”!

Înconjurat de prieteni, colegi din Parlament și membri USR din Maramureș, tânărul deputat Brian Cristian a deschis un nou birou parlamentar în Baia Mare. Spațiul va fi unul multifuncțional în care se vor desfășura evenimente politice, se va amenaja o bibliotecă pe teme politice, va fi un loc de întâlnire pentru colegii de partid și cel mai important, va fi un spațiu dedicat comunității.

„Weekend-ul acesta am inaugurat un nou birou parlamentar, în Baia Mare, pe strada Transilvaniei, numărul 5. Încă de la începutul mandatului am vrut păstrez contactul cu cei care mi-au acordat încrederea să-i reprezint în Parlamentul României, iar acesta este un pas în plus spre a fi și mai prezent în comunitate.

Consider că politica se face cu și pentru oameni. Tocmai de aceea îmi doresc ca acesta să fie un spațiu sigur, în care băimărenii să poată veni cu încredere să-și spună problemele cu care se confruntă în raport cu administrația locală și cea de la București.

Dar în același timp vreau să fie și un spațiu viu, în care aceste probleme să primească o rezolvare, iar pentru asta, pe lângă staff-ul cabinetului parlamentar vreau să implic și consilierii locali și județeni.Le mulțumesc colegilor parlamentari din țară care au venit la inaugurare, Ștefan Pălărie, Silvia Dinică, Radu Panait dar și prietenilor din alte filiale și mai ales colegilor mei din USR Maramureș, care au fost alături de mine și m-au ajutat cu renovarea și amenajarea spațiului!Vă aștept în audiență!”, a transmis deputatul USR de Maramureș, Brian Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.