Deputatul Brian Cristian: am susținut o conferință de presă alături de colegii mei, Sorin Ilieș și Horia Buhan , cu privire la proiectele USR naționale, județene și locale!

Deputatul Brian Cristian: am susținut o conferință de presă alături de colegii mei, Sorin Ilieș – consilier județean și Horia Buhan – consilier local, cu privire la proiectele USR naționale, județene și locale!


„Săptămâna aceasta am depus două inițiative legislative pentru sportul românesc, motivat se situația rușinoasă a clubul Minaur Baia Mare. Primul proiect de lege contribuie la transparentizarea informațiilor cu caracter public privind cluburile sportive finanțate din fonduri publice (surse financiare, buget execuție bugetară, precum și salariile jucătorilor). Cea de-a doua inițiativă sprijină sportivii români și le oferă șanse substanțial mai mari pentru a-și recupera datoriile de la cluburile sportive rău-platnice.
Consiliul Judeţean Maramureş a aprobat amendamentul depus de colegul meu, Sorin Ilieș, prin care Aeroportul Internațional Maramureș va deveni independent energetic prin intermediul unui viitor parc fotovoltaic.
Consilierii locali USR Baia Mare au inițiat proiectul „Selectarea deșeurilor începe din școala ta!” prin care se creează infrastructura necesară colectării și selectării deșeurilor în toate școlile din Baia Mare.
USR demonstrează din nou cât este de activ în procesul de modernizare a României!”, a transmis deputatul USR de Maramureș, Brian Cristian
Conferința de presă poate fi urmărită integral la linkul de mai jos:
https://www.facebook.com/briancristian.ro/videos/157702803835167

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.