Deputatul Brian Cristian prezent la cea de-a 10-a ediție Eurosfat 2022!

Deputatul Brian Cristian prezent la cea de-a 10-a ediție Eurosfat 2022.

„Am participat la cea de-a 10-a ediție Eurosfat 2022 și am vorbit despre rolul social al sportului în România, alături de reprezentanți cheie ai sportului românesc.
De la ministere, federații, psihologi, societate civilă și până la legislativ, pe care m-am bucurat să-l reprezint, fiind în Comisia de Tineret și Sport.
Am să trag câteva concluzii în urma discuțiilor:
-Oamenii încep să fie din ce în ce mai interesați de lumea sportului. Este nevoie de o colaborare mai strânsă între instituții, organizații, federații și sportivi, pentru a putea construi proiecte coerente și sustenabile.
-Avem nevoie de cât mai multă cercetare și data gathering în sport. Chiar la acest panel, s-a discutat despre modul în care sportul de echipă poate diminua activitatea și comportamentul criminal sau anti-social al unui practicant.
– Finanțare, transparentizare și legislație bine pusă la punct.
-Trebuie să susținem organizațiile precum Ashoka Romania și Climb Again în demersul lor de a aduce sportul mai aproape de români, dar și românii mai aproape de sport.
Sportul este despre incluziune, spirit de echipă, construit comunități, sănătate și fericire. Sunt convins că ne putem găsi dorința de a ne implica și împrieteni cu sportul.
Și pentru că tot urmează să fie final de săptămână, ce mișcare v-ați propus să faceți peste weekend? Eu abia aștept să ies la alergat.” a transmis deputatul Brian Cristian

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.